fbpx

Tag en tur i skoven med Mone på hendes nyeste udgivelse

Foto: Martin Piekarski

Mone vejer ind i #metoo debatten med sangen “Big Brown Bear”

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Kunst og musik møder hinanden, i Mones musikalske univers, i et udtryk for rå dyriske følelser, leveret på en intelligent og elegant måde. Med “Big Brown Bear” fortæller Mone om sine følelser omkring sexcikane. Det er en sang om hvordan omverdenen kan give et kompliceret forhold til ens egen krop, og hvordan man kan reclaime det forhold og gøre det simpelt igen.

“Big Brown Bear” er et sjæleligt møde mellem menneskets rå natur og de begrænsninger der bliver sat for os af det morderne samfund. Musikken er elegant og komplimenterer Mones stærke og personlige stemme. I videoen til sangen, ser vi Mone komme helt tæt på naturen, bogstavelig talt, ser vi hende grave i skovens sorte muld, iført kridhvidt tøj, og så lade sig konsumere af jorden.

Læs også  Mercedess laver gennemført gangster-pop, du ikke vil gå glip af

“Big Brown Bear” er den tredje single fra Mones kommende plade Crocodile Kisses. Du kan lytte til “Big Brown Bear” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent