fbpx

Nu er det næste store danske singer/songwriter-ikon fundet

Foto: Martin Goltermann

Fyld din efterårshverdag med forårsstemning fra skønne Peter Wangel.

Peter Wangel har begivet sig ud i et nyt musikalsk kapitel efter hans mere elektriske projekt, der slet og ret hed Wangel. Nu er han klar som en god dansk singer/songwriter i stil med kunstnere som Peter Sommer. Tidligere i år udgav han også singlen “Omfartsvej”, der blev taget godt imod i det danske musiklandskab. Om “Forårsdag” siger Peter Wangel selv:

– De druknede anemoner, som ligger døde på jorden, men stadig ser smukke ud. Et skæbnesvangert møde mellem to personer i en park. En verden, som er uforudsigelig og dyster. At turde slippe den kærlighed, som ikke er god for én. Disse billeder blev til en historie, som stadig rumsterer i mit hoved, og som jeg bliver bedre til at forstå for hver gang jeg hører den.

“Forårsdag” er en smuk sang, der har noget dejligt klassisk og folkeligt over sig – en utrolig menneskelig sang.

Læs også  KIRBY leverer lækre toner på sin nyeste R&B-single

Peter Wangel har et album Omfartsvej på vej, der udkommer den 13 november, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du lytte til “Forårsdag” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent