fbpx

Lemon Palace vil have mere end bare kærlighed på deres nyeste single

Foto: Pil Anna Tesdorpf

Selvudvikling og selvkærlighed er vigtigere end romantisk kærlighed på Lemon Palaces “Higher Than Love”.

Så er Lemon Palace klar med med deres nye sensuelle hit “Higher Than Love”. Selve titlen repræsenterer budskabet godt, sangen handler nemlig om at søge efter noget, der er større end bare almindelige forhold. I følge Lemon Palace, stammer mange fordomme og negativitet mod ting, der er anderledes, fra en mangel på indsigt i ens egne følelser og usikkerhed omkring sig selv.

“Higher Than Love” er bandets anden single i år, og de har også en debut EP på vej, så man må virkelig sige, at de har fået luft under vingerne. Med “Higher Than Love” har Lemon Palace skabt et funky dansetrack fyldt med 80er synths, glimmer og funky saxofonstykker. En sang til når du gerne vil havde det fedt, men samtidig have noget at tænke over.

Læs også  Julie Ellinor baner vejen med sin mørke pop

Hvid du ikke kan vente på Lemon Palaces kommende EP, kan du lytte til “Higher Than Love” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent