fbpx

Kwamie Liv udsender sin første store ballade

Foto: Petra Kleis

Kwamie Liv vandt alles hjerter i tv-programmet “Toppen Af Poppen” hvor hendes drømmende vokal skabte ny magi til gamle klassikere. Nu er hun tilbage med en ny selvskrevet sang.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“17” er titlen på den spritnye single fra den talentfulde Kwamie Liv. Som menneske og kunstner, har hun haft flere forskellige lande og kulturer til at forme hende gennem sin opvækst, men for nu er København heldigvis hendes base. “17” er en ægte ballade, der er stemningsfuld og cementerer sig om hendes smukke vokal. Den handler om nostalgi og om at se sig tilbage og mindes alt det man har været igennem og oplevet. For én ting er sikker, vi kan aldrig få den tid tilbage, men minderne har vi for evigt. Om sangen fortæller Kwamie Liv:

Jeg skrev sangen til en god ven, som jeg desværre mistede kontakten med år tilbage. Det tog mig utrolig lang tid at knække det her track. Jeg fandt hurtigt ud af, at de akustiske elementer skulle have en bærende rolle, men at selve teksten skulle være det bærende element for tracket. Sangen er meget personlig, og måske netop derfor har det også taget mig lang tid, før jeg følte mig parat til at udgive den. Men med alt hvad der sker i vores verden for tiden, står det lysende klart for mig, at vi i langt højere grad må handle i nuet og ikke vente på det perfekte tidspunkt.

For selvom teksten er en personlig fortælling fra artistens eget liv, er det et emne/budskab vi alle kan nikke genkendende til, og det er altid godt at kunne tænke tilbage på sine minder- gode og dårlige.

 

Lyt til “17” lige her:

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent