fbpx

Puma Blue er mystisk, intens og rolig på samme tid

Foto: Netti Hurley

Der er ny og spændende musik fra Puma Blue med en single forud for sit debutalbum.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det kan være svært at beskrive Puma Blues lyd helt konkret. Han er soulet og groovy, med detaljerede arrangementer og små finurlige detaljer i sin musik. Han er multi-instrumentalist og det meste af hans musik er skrevet i hans soveværelse, og hans nyeste single er ingen undtagelse. “Snowflower” har et diskret men bærende stryger arrangement i baggrunden, hans vokal er forvrænget og twistet, og et struktureret loop beat, til sammen skaber det dette magiske nummer. Sangen bringer lytteren i en nærmest hypnotiseret tilstand, og “Snowflower” er netop et af de numre der vokser for hver gang man hører det, og viser nye sider.

Læs også  Mirja Klippel tager dig med dybt ind i de finske skove

Dyk ned i Puma Blues kreative univers, for det er er helt specielt og svært at komme væk fra.

Du kan lytte til “Snowflower” lige her:


[/ihc-hide-content]

Tags: