fbpx

Ozzy Wacko leverer spydige bars og tunge beats på “Floating”

Foto: Magnus Dein Nørby

En ny hip-hop-pode er landet og han har masser af selvtillid med sig. Han er ude med en ny tung, trap inspireret single, og han har styr på sagerne.

“Floating” er det spritnye nummer fra Københavnske Ozzy Wacko, som er næste udspil efter den store succes han fik med sin debut EP Flags. På den nye single, rapper han om et apokalyptisk scenarie med USA der er i krig med Irak, skovbrande i Australien, og om en verden hvor en dødbringende virus florerer. Og man kan jo så spørge sig selv om det er fiktivt eller en realitet. Ozzy Wacko viser virkelig et overskud og en dygtighed som rapper på dette nummer og han agerer overlegen, selvom verden er ved at gå under er der er intet der kan få ham ned med nakken. Han har ægte rapper attitude på og er fuld med selvtillid. Om floating fortæller Ozzy Wacko selv:

Floating er lidt en blanding af to verdener, hvilket bedst kan høres i outroen hvor tempoet skrues helt ned og dommedagen virkelig truer rundt om hjørnet. Men sangen koncentrerer sig hele tiden om to temaer; den truende undergang og det højt ragende ego.

Føl dig ovenpå imens du lytter til “Floating” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent