fbpx

FORPREMIERE: Death By Unga Bunga præsenterer ny surfende garage/rock single

Foto: Marius Eriksen

Der er lys i mørket, Death By Unga Bunga er klar med ny livsbekræftende sang.

Som en af frontløberne inden for morderne rock, har Death By Unga Bunga, lavet lidt af et navn for sig selv. Siden deres start tilbage i 2007 har de ikke ligget på den lade side, med fem studiealbums ude og utallige liveshows. “Live Until I Die” er titlen på bandets nyeste single, der som navnet antyder, handler om at leve sit liv fuldt ud, bandet siger selv om sangen:

“Live Until I Die” er en sang om at leve dit liv fuldt ud / maksimalt og ikke bekymre dig for meget om at gøre dig selv til grin i processen. En pandemisk rock sang om at uanset hvad bliver du nødt til at leve, indtil du dør. “

“LIve Until I Die” er en garagerock sang med masser af gang i, og har en old school vibe der nærmest er surf lignende og får en til at tænke på sommer og sol, på trods af at vi er midt i oktober.

Lyt til “LIve Until I Die” før alle andre lige her:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent