fbpx

Musik i Lejet annoncerer de første navne til programmet 2021

Foto: Tessa // Jesper Skoubølling

Endnu en stor dansk festival er nu ude og offentliggøre de første navne, som skal spille på sommerens festival i 2021.

Musik i Lejet er den kendte sommerfestival, som ligger i Tisvildelejes sandede omgivelser, lige ud til vandet. Her blev stort set alle billetter videreført til den kommende -nu udsolgte festival. Nu kan folkene bag festivalen endelig kigge fremad, og har fire stærke danske navne klar til plakaten anno 2021.

Første navn er Calby der med sin internationale lyd, har haft stor rotation på diverse danske radiokanaler, med singlen “Burnout”, som blev et stort hit. Han balancerer mellem soul, rock, og pop, og spillede til dette års Reeperbahn Festival i Hamburg. Tessa bliver også at finde på næste års Musik i Lejet, der kommer til at pryde festivalen med sin kække vestegns-attitude. Hendes karriere eksploderede efter førstehittet “Snakker For Meget”, som gjorde hende til navnet på alles læber. Nu er hun aktuel med sin feature på den nye single med Natasja og Karen Mukupa samt en nominering til P3 Gulds talent prisen, der løber af stablen lørdag den. 17. oktober. Udover Calby og Tessa, har de også annonceret Benjamin Hav og Lord Siva, i et bevidst valg om at festivalen i 2021 er dedikeret til danske artister.

Festivalen finder sted fra den 21. – 24. juli 2021.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent