fbpx

Ane Brun udsender singlen “Crumbs” og annoncerer hele to albums

Foto: Annie Brownhill

Den norske artist Ane Brun udgav i fredags sin single “Crumbs”. Hendes lyd er fin, skandinavisk, med meget på hjerte.

Der er dømt rendyrket indie-folk i Ane Bruns nordiske univers. I fredags sendte hun sangen “Crumbs” på gaden, som handler om at blive involveret i en person som er i et forhold og “spise” krummerne og stå tilbage, helt følelsesmæssigt sulten. Da Ane Brun skrev “Crumbs” havde hun Nina Simones gengivelse af sangen “The Other Woman” i sine tanker, som passer fint til Ane Bruns´ take på sådanne følelser. Med “Crumbs” på gaden, annoncerer hun samtidig ikke bare et, men hele to albums. Det første, After The Great Storm udkommer den 30. oktober og How Beauty Holds The Hand Of Sorrow kommer den 27. november.

Hun skriver sin musik ud fra sit eget liv, men efter tabet af sin far, stod processen stille, Nu har hun heldigvis fundet gnisten igen, og har igen åbnet op for kreativiteten samt færdiggørelsen af en masse sange og ideer, som nu er blevet til to albums. Vi er spændte på at høre meget mere fra den norske kunstner, og i mellemtiden kan man nyde hende på sangen “Crumbs”:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent