fbpx

Ny folk-artist er ude med single og live session

Foto: Mattis Neumann

William Torp er den 24 årige artist, som står bag kunstneren Will. Han er netop ude med sin debutsingle “Someone Else in Mind” samt en live session.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Will navigerer i folk-genren hvor man tydeligt kan trække tråde til artister som Tom Petty, Fleet Foxes og The War On Drugs. Sangen “Someone Else in Mind” handler om en åbenbaring omkring at man ikke længere ser sig selv som den person man holder mest af, og som er en åbenbaring der kan være rigtig svær at håndtere. Will har en karakteristisk og fin vokal, som i den grad kommer til syne i den minimalistiske live session, som netop er kommet ud. Her er det fire venner med fire guitarer, og sammen skaber de et virkelig fint sammenspil, og korarrangement i et simpelt setup. Nogle gange er der ikke mere der skal til, og det beviser Will i sin live session. Will er en kunstner der tør vise sårbarhed, nærvær og en autenticitet som skinder igennem på både sang og video.

Læs også  Fribytterdrømme deler intens musikvideo

 

Lyt og se Will i live sessionen til “Someone Else in Mind” her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent