fbpx

Så er der poppunk anno 2020 klar til din fredag

Foto: Isak Jenssen

Hvis du er vokset op med 00’er poppunk som Jimmy Eat World og Fall Out Boy, er norske brenn. lige din kop te.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det er ikke meget mere end et år siden, at norske brenn. lagde vejen forbi Rising-scenen på Roskilde festival til et af årets fedeste koncerter. Efterfølgende havde vi også lige en lille snak med den unge duo, som du kan læse her. brenn. har allerede fået et ry i hele norden som to kreative skæve hoveder, der holder liv i rockmusikken ved at sætte deres eget 2020-præg på det og på den måde holde det relevant for de nye generationer.

Læs også  Pastel Stereos farverige pop opfordrer dig til at forfølge din drøm

“Gi Meg Litt Fret” er en sang om at ville slippe for presset, der hører til voksenlivet. Der er stor kontrast mellem vers og omkvæd på sangen, hvor verset ligger mere op af den nordiske pop, vi ser meget af i dag, men så kommer omkvædet som et rigtig melodisk rock-anthem og får pulsen helt op. Det er tydeligt, at brenn. er et band, der gør lige, hvad der passer dem, og man gør klogt i at holde godt øje med de to fremadstormende norske rockstjerner.

Hvis du også bare vil glemme voksenlivet lidt og holde fri, kan du lytte til “Gi Meh Litt Fret” lige her:

Læs også  Nordiske Hits // Uge 23

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent