fbpx

Marie Naffah inviterer dig ind i et dybfølt soulunivers

Foto: PR

Der er vist ingen tvivl om at den London-baserede singer/songwriter Marie Naffah er en naturlig dygtig vokalist. Hendes rene soulede stemme går rent ind på den dugfriske single “California” – en ode til eksapisme.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Marie Naffah leverer smukke toner med sin jazzede lyd og smukke fortryllende vokal, som er endnu en smagsprøve på, hvad der venter os på hendes kommende EP, der udkommer senere i år. Det er tredje single fra den dygtige sangerinde i år, der er opfølgeren til “The Cage”, der ramte gaden tidligere i år. “California” er en sang om at flygte fra det, der måtte gøre ondt her i livet. Og med sin vokal tryllebinder hun lytteren ind i sit sjælfulde univers.

Læs også  Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

Marie’s upcoming EP er blevet indspillet med prominente navne som Neil Comber (Florence + The Machine & Charlie XCX) ogMatt Colton (Arctic Monkeys & Christine and the Queens). Du kan lytte til “California” hernede og gå stilsikkert på weekend, mens du venter på hele hendes EP lander:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent