fbpx

Girlcrush slår et slag for seksuel frigørelse på deres nyeste single

Foto: W.A.S Entertainment

“Im Easy” er en sang om seksuelt begær fra et queer og feminint point of view.

Girlcrush er stormet frem på den danske musik scene, siden de havde deres debut tilbage i 2019. De har i høj grad leveret et moderne twist, til den ellers til tider rimeligt fastlåst pop-punk. Det er lyden af oprør anno 2020, der på en gang er sukkersødt og vredt. På ægte punk manér havde bandmedlemmerne knapt nok rørt et instrument før, men det skulle ikke stoppe passionen for projektet, tværtimod har det tilladt budskabet at stå endnu mere tydeligt frem.

Jeg skrev sangen, efter jeg havde haft en sexdrøm om Nat (guitarist i bandet) deraf linjen ”dreamt about you last night, you’re so bright in my mind…” – så var jeg inspireret til at skrive en sexet sang. Jeg skrev den sådan lidt for sjov, skrev ét vers, omkvæd og c-stykket. Efter nogle måneder tog jeg den med i øveren, og vi prøvede den af, og jeg skrev det andet vers, mens vi holdt en ølpause.- 

Sådan siger Andrea fra bandet selv om sangen “Im Easy”. Sangen har et tydeligt budskab om, at man ikke skal skamme sig over sine seksuelle lyster. Om selve lyden på sangen siger de:

Læs også  Julie Ellinor baner vejen med sin mørke pop

Nummeret har en anderledes lyd og er mere tung og sexet i feeling og udtryk end vores andre sange, som næsten alle er up-tempo og med en energisk energi. Måske det var derfor, at det tog en del tid og diskussioner, førend sangen fandt sin rette form i studiet. Nu er vi rigtigt glade og stolte af det endelige resultat.

Du kan lytte til “Im Easy” lige her, for at få lidt mere spice på din fredag.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent