fbpx

FORPREMIERE: Eksklusiv forsmag på musikvideoen til den stærke soulballade “Don’t Walk Down That Road”

Foto: Pedram Fazelzadeh 

Vi er glade for at annoncere forpremiere på musikvideo fra den spændende svenske upcoming-artist.

Den svenske artist Tilde er snart ude med en musikvideo til sangen “Don’t Walk Down That Road”, der udkom tidligere i år. Musikvideoen afspejler det lydlige univers, der minder om 60’ernes og 70’ernes bluessoul med filmens retro 60’er æstetik, hvor den stillige sangerinde er iført flotte kjoler og kører rundt i en stor gammel amerikanerbil. Filmen handler om en form for eskapisme – der hele tiden forsøger at flygte fra de indre dæmoner.

I slutningen af 2o18 udkom sangerindens debutalbum Nothing Gold Can Stay, soulet plade med inspiration fra store stemmer som Donny Hathaway, Nina Simone, Fleetwood Mac, og Amy Winehouse. I starten af 2020 var hun ude med sin første single “Call My Name” til hendes kommende album med efterfølgende musikvideo. Nu kan du se den nye noir-prægede musikvideo til andensinglen “Don’t Walk Down That Road” herunder:

Læs også  RAVN vil lære os at naturen vinder hver gang

.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent