fbpx

Spice din grå onsdag op med nyt discohit

Foto: Lydia Kirkwood

BARBUDO er ude med en ny single – et lækkert groovy disconummer – inspireret af genre som disco, soul og funk, der i den grad vækker mindelser til en kunstner som Breakbot.

Den sydengelske duo – BARBUDO – har været i studiet og kreere et poleret og knivskarpt discopop-nummer “Magnolia Mansion”. De to brødre Ben and Harry Stanworth lader sig tydeligt inspirere af pionere indenfor genre som disco, funk og soul med en lyd som navne som The JB’s, The Watts 103rd Street Rythm Band og Kool & The Gang tilsat et moderne og poppet-twist. Brødrene beskriver Magnolia Mansion som et tilflugtssted, hvor alt er ideelt, hvor der er plads til personlig nydelse og fordybelse.

Læs også  José González annoncerer endelig nyt album

Derudover er BARBUDO også kendt for deres stærke liveoptrædener. hvor de virkelig viser at de kan skabe en fantastisk energi og atmosfære på scenen. Du kan lytte til deres nye single herunder, og deltage til deres virtuelle release-fest på fredag den. 9 oktober.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent