fbpx

Vil du spille på Smukfest 2021 og deltage i live-konkurrencen om at åbne Bøgescenen?

Foto: Alva Ravn // Nikoline Skaarup

Live Camp er en unik mulighed for at komme ud med din musik og spille for en jury bestående af branchefolk. Løber du med sejren, kan du ende med at åbne Bøgescenen eller spille i P3 Teltet. Lyder det fedt? Så fortsæt læsningen, og så kan det måske være dig/jer, der skal spille på næste års Smukfest!

Deadline for indsendelse af din musik er den 21. februar (fristen er forlænget fra december 2020). Vi udvælger 1 artist/band, som skal spille på festivalen i 2021. Vinderen udvælges af vores lytteudvalg, der vurderer kvaliteten af det indsendte. Vinderen kontaktes senest 22. marts 2021 og offentliggøres på hjemmesiden umiddelbart efter. Du kan læse konkurrencereglerne her. Send os din ansøgning herunder i artiklen. Du skal være medlem for at deltage.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

 

Læs også  Smukfest annoncerer tre stærke hiphoppere til plakaten

Adgang til samtlige artikler og indhold.
Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 20 kr/md
Er du allerede medlem log ind herunder