fbpx

Stensikker og charmerende popsingle klar til dig fra Jorja Smith

Foto: PR

Jorja Smith træder ud af sin comfort zone på sin nye single “Come Over”.

Jorja Smith har i løbet af 2020 udgivet to formidable singler, “Rose Rouge” og “By Any Means”, der begge to har et meget stærkt politisk budskab om at støtte black lives matter-organisationen. Begge sange var stærkt soulede og kraftfulde.

På sin nyeste single er Jorja Smith gået i en noget anden retning. I stedet for sin vante R&B-soul lyd eksperimenterer hun her mere med klassisk pop – men stadig med et twist af soul. Sangens tema er også noget helt andet, nemlig usikkerhed omkring kærlighed og følelser. Jorja Smith beskriver den selv sårdan her:

Læs også  Jaydev har Christina Aguilera på hjernen

Sangen er inspireret af den usikre følelse, der opstår, når du taler med nogen og ikke kan gennemskue, om de kan lide dig, og så jagter du dem, når det i virkeligheden burde være lige til og ikke et spil.

Du kan lytte til det nye nummer og se den animerede musikvideo her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent