fbpx

Smukfest er optimistiske og hiver en håndfuld nye navne op af posen til næste sommers festival

Foto: Sophus Wolf

Smukfest er igen klar med nye artister til plakaten for 2021.

Det er med stor glæde, at Smukfest endnu en gang er ude med en håndfuld navne til næste års festival. Allerede har de annonceret navne som Gorillaz og Lionel Richie, men i denne omgang har de skaffet en masse gode navne fra vores hjemland.

Benjamin Hav er et af de navne, der vil lægger vejen forbi den store bøgescene. Benjamin Hav har siden sidste år haft stor succes med sit soloprojekt og udgav tidligere på året hele to albums med en uges mellemrum. Der er fart over feltet, og det bliver med garanti ikke en kedelig oplevelse at se ham live på Smukfest. Det bliver helt sikkert en god fest med Benjamin Hav.

Et andet navn, man nu kan glæde sig til, er den fremadstormende Artigeardit, som har vist Danmark, hvordan hiphop med attitude skal leveres. Han har på kort tid opnået stor respekt og anerkendelse, og især hans seneste album IDIOT har fået en masse god omtale.

Alle de annoncerede navne er:

Artigeardit
Benjamin Hav
Burhan G
Carpark North
Hjalmar
KATO
Malurt
Medina
Poul Krebs
Railroad

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent