fbpx

FORPREMIERE: Nyt elektronisk projekt dyrker sig selv bag facaden på video til debutsingle

Foto: Nina Gantriis Møller

Elsker Dig For Altid, er navnet bag William Nielsens musikalske jeg. Vi har i dag fået æren af at have forpremiere på musikvideoen til singlen “Marble”.

Vi er vilde med nye, spændende, danske artister, og her er Elsker Dig For Altid ingen undtagelse. Her vil manden bag, William Nielsen, skabe et mere råt udtryk ved hjælp af synth flader, vibrerende trommer, og en skæv og autotunet vokal. I hans univers kredser han om at udforske og prøve grænser af, hvilket afspejles meget fint i den interessante video.

Til vinter udkommer albummet Flyv Som En Vinder, hvor netop “Marble” er første udspil derfra, og som videoen omhandler. “Marble” handler blandt andet om at være i kontakt med sig selv, og at vende sine svagheder til styrker. Videoen tager udgangspunkt i hvad der sker bag lukkede døre, når vi er alene og dyrker os selv, uden andre ser på eller ved det. Og som det er tydeligt i videoen, viser den netop det at udforske krop og køn samt en seksuel trang til noget andet.

Læs også  Go Go Berlin annocerer længe ventet turne

Der er smæk på glimmer, kontakt med kameraet, og generelt formår videoen virkelig at understøtte tematikkerne og rammer sangens budskab og stemning helt perfekt.

Se videoen til “Marble” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent