fbpx

Danskerne kan nu igen høre musik på YouTube

Foto: PR

Efter to intensive forhandlinger mellem Google og KODA er parterne endelig nået i mål med en ny fælles, nordisk aftale om brug af musik på YouTube.

Det her er nok dagens bedste nyhed! I dag (den 1. oktober) træder en ny aftale i hus, der igen gør det muligt for danskere at høre musik på YouTube. Aftalen er indgået i regi af den nordiske hub, Polaris, på vegne af Koda og tre af vores nabolande: Teosto i Finland), Tono i Norge og Stef på Island.

Kodas direktør, Gorm Arildsen, udtaler:

– Vi er glade for, at der igen bliver åbnet op for den danske adgang til musikken på YouTube. Der er ingen tvivl om, at de seneste to måneders take-down har været til stor frustration både for rigtig mange medlemmer, der i forvejen er hårdt presset på at komme ud med deres musik på grund af corona, og for de tusinder af brugere, der har skullet undvære musik på en af de primære kanaler for musikstreaming i Danmark.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com