fbpx

Britiske IDER følger op på deres roste debutalbum med ny single og musikvideo

Foto: Georgia Strawson

IDER er i dag ude med musikvideoen til “Saturday”, som landende på streamingtjenesterne i lørdags. En single, som i den grad adskiller sig fra tidligere udgivelserog det er der en grund til.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Sidst vi hørte fra IDER var tilbage i 2019, da de udgav det gennemførte debutalbum Emotional Education. Med udgivelsen af “Saturday” og den tilhørende musikvideo tager de hul på en ny epoke af deres karriere, hvor de ikke længere udgiver musik under pladeselskabet Glassnote men i stedet fuldkommen på egen hånd. Den nye epoke fornemmes tydeligt på singlen, hvor de demonstrerer en anderledes, nærmest dyster stemning, som ligger ret langt fra den mere optimistiske lyd, vi hørte på debutalbummet. Det er dog en stil, som umiddelbart klæder den britiske duo ret godt, så vi er meget spændte på, hvad fremtiden ellers bringer.

Læs også  Den elektroniske popduo IDER annoncerer album og afslører åbningssingle

 

Se musikvideoen på YouTube (ja… du læste rigtigt: på YOUTUBE!) lige her:


[/ihc-hide-content]

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com