fbpx

En gammel følelse fra barndommen er nu blevet til et nummer af boy pablo

Foto: PR

Boy Pablo leverer sin mest cathy- og radiovenlige sang til dato, på singlen “Leave Me Alone”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Endnu engang er der godt nyt fra den norsk/chilenske multikunstner Boy Pablo. Til oktober udkommer hans debutalbum, som kommer til at være et konceptalbum og autobiografisk, med titlen Wachito Rico, som er navnet på Boy Pablos alter ego, der ligner ham på en prik, men med krøllet hår. For selvfølgelig skal det være lidt skævt og krøllet, når det kommer fra en artist som Boy Pablo.

Den nye single “Leave Me Alone” er endnu et godt nummer, som man ikke kan lade værd med at vrikke med til- for den er virkelig super catchy og stemningsfuld. Sangen er skrevet imens han var på tour, og som er baseret på en følelse han tydeligt husker fra sin barndom. Nemlig en børnefødselsdag hvor han havde en fest, men jo til sidst skulle hjem, hvilket var meget skuffende og trist. Den følelse har han ikke kunne slippe, og heldigvis blev det til sangen “Leave Me Alone”. Og sangen starter endda også ud, med en barnestemme der snakker, og længere inde i sangen synges der // I just wanna dance and be in the zone // som fanger hele stemningen på sangen ret godt, og passer perfekt til en weekend, der venter.

Læs også  Norske iris teamer op med Jazmine Flowers i lækkert R&B-track

Du kan lytte til singlen her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent