fbpx

Dette har du måske ikke set før – single udgivet gennnem 2D-computerspil

Foto: Rasmus Yde

Den nye danske artist Knægt har i forbindelse med sin nye udgivelse valgt en alternativ vej. Eller skal man sige puttet ind lille gimmick ind i form af et 2D computerspil. Han præsenterer nemlig; Byens Mindre Spil. Tjek ud hvordan det foregår, og se om du får lov at høre nummeret færdig!

Knægt, med det borgerlige navn Malte Nordtop, har i tæt samarbejde med produceren Simon Wetterstrøm – blandt andet kendt fra Kogekunst – udgivet den nye single “Byens Mindste Mand”. Udgivelsen kommer imidlertid på en noget alternativ vis, nemlig i form af et 2D computerspil med navnet Byens Mindste Spil. Det er et meget simpelt spil, hvor du imens du spiller kan få lov at høre singlen. Lydligt inviterer Knægt dig ind i et dejligt indiepop univers. Nummeret handler om den universelle trang til at flygte fra ens problemer. EP’en Tragisk Komedie skulle gerne udkomme i slutningen af i år. Mens du venter på albummet, kan du prøve spillet samtidig med, at du lytter til førstesinglen her.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent