fbpx

PREMIERE: Maria Køhnke er ude med artsy musikvideo

Foto: Tania Gibson

Den album-aktuelle Maria Køhnke udsender flot og kunstnerisk musikvideo til nummeret “Don’t Look At Me” fra hendes nye plade.

Den danske singer/songwriter Maria Køhnke har udsendt en eksperimenterende, men flot grafisk og stilig musikvideo. Maria Køhnke har teamet up med en kvindelige designer og multimediedesignerduoen TeYosh, der blandt andet har lavet videoer og animationer for MTV og Burberry. I musikvideoen blandes animation og live-action i et stramt æstetisk udtryk. Hun inviterer dig ind i et smukt og drømmende univers med sin elektroniske synthpop.

Musikvideoen lægger et nyt lag til sangen, ved at have fokus på øjnene og det at kigge på hinanden. Videoen berører en form for introvert selvbevidsthed, når man kigger hinanden i øjnene, hvor et intimt møde kan opstå.

Læs også  Nikotin inviterer lytteren helt tæt på med sin nye single "Baby"

Tjek den nye musikvideo ud her, og bedøm selv: https://player.vimeo.com/video/456563586

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent