fbpx

PREMIERE: Mall Girl bevarer den glade sommervibe i ny video

Foto: Anna Rogneby

Den norske gruppe Mall Girl er ude med deres debutmusikvideo, som er filmet på et gammelt kamera og rammer den perfekte sommerstemning med vennerne.

Den norske gruppe Mall Girl imponerede os med deres single “My Sweet Mall Girl”, som vi også dækkede her på redaktionen. Særligt i deres hjemland har de hurtigt vækket opsigt hos musikelskere, og vi forstår godt hvorfor. Lyden er alternativ pop, med et friskt og ungdommeligt pust. Nu er gruppen ude med en musikvideo til singlen, som indkapsler deres lyd og udtryk helt perfekt.

Videoen blev skabt på en varm juni dag med et gammelt Canon Kamera og en håndfuld fedt tøj. En af medlemmernes søster medvirker i videoen, som giver et afslappet og sjovt udtryk, og der er ingen tvivl om, at de har haft det sjovt under optagelserne. Musikvideoen er i DIY-stil, sød og spontan, uden at det bliver kikset – for det hele lykkes, og både sang og video minder om den perfekte sommerdag med ens bedste venner. Mall Girl er helt klart fortsat værd at holde øje med.

Læs også  Caper Clowns har en besked til alle facebook-krigere

Se vores premiere på musikvideoen her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent