fbpx

Mightelle udsender stærk og eksperimenterende single

Foto: Julie Schønherr Rosengreen

På Mightelles nye single bliver du revet rundt i den musikalske manege – det er synthpop me kant. Med intense synthflader og massere af skift, som skaber den konfronterende spændende lyd, der bakkes op af hendes dybe dramatiske vokal.

Mightelle aka Mai Skjødt er en elektronisk producer, sanger og sangskriver – kendt for sin melodiske elektroniske lyd. Tidligere i år udsendte hun den fine EP, Cenogenesis, sammen med kunstneren Sunitram. Nu er den spændende artist ude med tredjesinglen “WRURF”, der forbliver i samme genre. Nummerets dramatiske og voldsomme instrumentale udtryk går også i spænd med sangens tematik, der omhandler de frustrationer, der opstår i et usundt parforhold. Selv siger kunstneren om nummeret:

Læs også  Baby In Vain støjrocker fra morgenstunden i ny koncertfilm

WRURF handler om at det ikke er nogen skam at gå fra en situation, når der ikke er nogen der kommer til at savne en. Sangen er inspireret at et forhold jeg var i. Jeg var snotforvirret og vidste aldrig hvor jeg havde ham henne. Han sagde én ting og gjorde en anden og jeg mistede mig selvfuldstændig. Og det lyder jo sindsygt kliché, men på et tidspunkt gik det op for mig at det var en actions ‘speak louder than words’-kinda thing.

Lyt til det udspil herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent