fbpx

FORPREMIERE: JUDEX er ude med teatralsk video til singlen “Love Transfer”

Foto:  Sebastian Bjerregaard

I det danske og spændende soloprojekt JUDEX, inviteres du ind i et noir-romantisk univers, med en legende musikvideo til den nyeste single. Hos Bands Of Tomorrow har vi forpremiere på den dertilhørende musikvideo.

JUDEX prøver at fange både lytteren og seeren, med et drømmende lydbillede i sit indie-pop univers. Vi skrev også da han kom ud med videoen og singlen til “Tanz”, som også viser hans evne til at kombinere det visuelle med et fint lydbillede. Og endnu engang, bliver netop den sammenblanding præsenteret i musikvideoen til “Love Transfer”. Videoen er skabt i samarbejde med filmfotografen Sebastian Bjerregaard og instruktør Nicolai G.H Johansen. Med et par, som hovedfokus og med sangens tema om næstekærlighed samt det at være ung i en travl og forventningsfuld verden. Det hele holdes i hånd af singlen, som i den grad virker bedst med det visuelle foran sig. Men det til sammen fungerer tilgengæld super godt, og man får en klar fornemmelse af de stemninger og følelser JUDEX prøver at ramme seeren/lytteren med. Der er blevet lagt stor vægt på den visuelle del i projektet, og det kan man i den grad se og mærke, og JUDEX er kommet godt i mål indtil videre. Han har sågar en EP på vej, med selvsamme navn, Love Transfer, som udkommer den 25. september – og vi er spændte på at dykke mere ned i hans lydunivers.

Læs også  David Guetta udgiver ny single og starter samarbejde med Tuborg

Se forpremieren på videoen til “Love Transfer” lige her, eller følg dette link:  https://vimeo.com/449278863

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent