fbpx

FORPREMIERE: JÆRV er ude med ny højtflyvende video

Foto: Anna Kabana

Spænd sikkerhedsselen og hop ombord, med JÆRV på smuk udflugt over Danmark.

Der er nogen der siger, at det at være forelsket er lige som at flyve. Det bliver illustreret i JÆRVs nye sessionvideo til “Jeg Kan Få Det Så Vildt Over At Du Eksisterer”. Videoen starter med at duoen stiger ombord i en isblå luftballon, hvorefter de begynder at spille en smuk kærlighedssang oppe blandt skyerne. Distancen til jorden er også en reference til hvordan at vi med diverse internet gadgets, kan formå at bibeholde kærligheden på trods af lange afstande- noget der måske er særligt relevant i disse coronatider.

Læs også  BoT-cast - Bands of Tomorrows musiknyheds-podcast til alle musikelskere - episode 1

“Jeg Kan Få Det Så Vildt Over At Du Eksistere” blev udgivet tilbage i august, til stor begejstring fra både lyttere og anmeldere. Det er duoens anden udgivelse i år.

Makkerparret Amanda og Mathias har en fantastisk kemi i videoen, der tydeligvis afspiller den gensidige respekt de to føler for hinanden. I musikken er kemien også tydelig at høre, da de to stemmer komplimenter hinanden helt fantastisk, som virkelig giver et billede af to halve der bliver til en hel.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent