fbpx

Berlinske Eveline udsender popsingle lige efter bogen

Foto: Laurina Pettke

Den tyske popsangerinde Eveline er klar med et radiovenligt popnummer.

Den berliner-bosatte sangerinde Eveline, der er ude med ny single “Lay Next To You”, har blandt andet opvarmet for store navne som Billie Eilish og Låpsley. “Lay Next To You” er et sukkersødt romantisk popnummer – titlen taler for sig selv – med en let og catchy melodi. Det er velproduceret nummer med bløde elektroniske toner der forenes med Evelines stærke popvokal. Rejs ud og oplev Berlin, smil til verden og hyg dig med dem du holder af.

Lyt til nummeret herunder og syng med på den fængende popmelodi:

Læs også  Nymalet er klar med morsom musikvideo til deres nyudgivne single

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent