fbpx

Tilmeld dig Innovative Artist Academy forløbet og bliv klogere på musikbranchen

Foto: Stock

På søndag er det sidste frist for at tilmelde sig det nye hold på karriereforløbet Innovative Artist Acadamy. Læs lidt om hvad det går ud på lige her, og tilmeld dig inden søndag.

Som artist, kan det være en stor mundfuld at navigere rundt i branchen og finde ud af, hvordan man slår igennem på den danske musikscene. Det kan Innovative Artist Acadamy hjælpe dig med, med deres forløb, som kan tages både i Roskilde og Aarhus, En af Innovative Artist Academys tidligere kursister Joacim Ersgaard, som er udøvende musiker fortæller:

Til tider virker musikbranchen som en stor lukket dør – MEN dette kursus underviser dig i, hvor du kan gå hen for at få lavet en nøgle dertil. Det er et virkelig godt udgangspunkt for at tackle musikbranchen, som den ser ud i dag – Varmeste anbefalinger herfra!

Om forløbet

Innovative Artist Academy er et skræddersyet kursusforløb, for den udøvende artist, musiker og/eller sangskriver, som ønsker nogle redskaber til at slå igennem på musikscenen.

Læs også  Tag på Innovative Artist Academy og få hjælp til at realisere din musikdrøm

Undervisningen forgår over syv moduler, hvor du bliver undervist af nøje udvalgte branchefolk, i alt fra branchekendskab, pladekontrakter, management og meget mere. Udover det, modtager du- når har gennemført modulerne, et kursusbevis, som du blandt andet kan bruge til dit CV. Du bliver oven i købet inviteret til en lukket Facebook-gruppe for tidligere kursister og branchefolk, som man kan bruge til at udvide sit netværk i musikbranchen og deltage i netværksbegivenheder. Den tidligere kursist Mads Jacobsen som i dag er signet på Mermaid Records, fortæller om sin oplevelse med kurset:

Jeg tilmeldte mig Innovative Artist Academy dagen før tilmeldingsfristen lukkede, da jeg var i tvivl om, om det var det rigtige at gøre. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort – Innovative Artist Academy har taget mig skridtet videre mod min store drøm. Jeg har fået en masse gode kontakter som jeg ikke havde inden forløbet. Det gav mig lysten og håbet om at fortsætte jagten efter min drøm, og gav troen på mig selv.

Så er du en artist, som lige mangler de sidste midler til at komme frem på musikscene, kan du tilmelde dig forløbet lige her.

Læs også  Tag på Innovative Artist Academy og få hjælp til at realisere din musikdrøm

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent