fbpx

Ny farverig indiepop-single fra Camelo

Foto: Shilo Duffy

Camelo præsenterer drømmende fantasi på sin seneste sang “Too Much Time”

Mike Wind, eller Camelo laver sin helt egen drømmende indie-pop, der virkelig på mange måder er som en lille udflugt ind i hans hoved. “Too Much Time” er Camelos fjerde udgivelse, og lige som resten af hans musik giver den et indblik i en utryg barndom. Siden kunstnerens barndom har musikken været et tilflugtssted – langt væk fra social udstødelse og ensomhed.

“Too Much Time” handler om at bruge alt for meget tid inde i sit eget hoved:

//Too much time, being alone on my mind //

Han beskriver også i verset hvordan, at han både føler sig rastløs og doven på samme tid:

// Trapped in a bed Being boneless under my flesh Naked and stressed //

Alt i alt føltes sangen som en drømme rejse, der trods sin lidt alvorlige tematik, alligevel formår at virke afslappende og beroligende. Instrumentalen tilføjer til den her drømme-vibe med sine fine klokker og synths samt et blødt tromme beat. Sangen er fyldt med kontraster, på den ene side er den intim og sårbar, på den anden grandiøs og distanceret. Man får lyst til at undslippe længere ind i kunstnerens hoved.

Hvis du er til trippende blød indie-pop, med noget reelt at sige, bør du tjekke Camelos nye single “Too Much Time” ud, det kan du gøre lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent