fbpx

Reeperbahn-aktuelle Calby er blandt de nominerede til prestigefyldt international pris

Foto: Yannick Wolff

Music Moves Europe Talent Awards har i forbindelse med den igangværende Reeperbahn Festival netop løftet sløret for årets 16 nominerede musiknavne og danske Calby er en af dem.

Hvert år udnævner Music Europe Talent Awards en række europæiske artister, som har et særligt internationalt potentiale. Formålet er at hylde, fremme og demonstrere kvaliteten og diversiteten af europæiske artister i en tid, hvor populærmusikken på mange måder er domineret af den amerikanske musikscene. De nominerede er offentliggjort på årets Reeperbahn Festival i Hamborg, mens vinderne af henholdsvis jury- og publikumprisen traditionen tro udnævnes til den hollandske branchefestival Eurosonic Noorderslag den 21. januar.

Læs også  10 hurtige til… mimi bay

Og det lyder på, at der bliver kamp til stregen, for på nomineringslisten har Calby blandt andre fået selskab af sidste års ANCHOR-vinder Alyona Alyona, anmelderroste Squid, (som skulle have spillet Roskilde Festival i år) og to seje kvindelige artister fra to af vores nabolande Norge og Sverige – nemlig Sassy 009 og Nea.

De nominerede er:

Alyona Alyona (UA)
Bratři (CZ)
Calby (DK)
Crystal Murray (FR)
Inhaler (IE)
Julia Bardo (IT)
Lina_ Raül Refree (PT)
Lous and The Yakuza (BE) 
Melenas (ES)
Mero (DE)
My Ugly Clementine (AT)
Nea (SE)
Rimon (NL)
Sassy 009 (NO)
Squid (UK)
Vildá (FI) 

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com