fbpx

Fandenivoldsk ny single fra ravage pop kunstnerne Meat

Foto: Mathias Rølle

Rå, melankolsk dansehit på vej til din fredag.

Meat er et udtryk for desperation og frustration, en måde at visualisere smerten fra hverdagen til lyd og ord, der kan bruges, når almindelig kommunikation fejler. På bandets debut EP “The Nighttime Weddings” tilbage i 2018, fik Meat præsenteret verden for deres helt særlige skæve lyd, der vel nærmest kan beskrives som et klaver, der er ude af tuning, men stadig lyder smukt.

“How Bad Can It Get” minder på mange måder om når man siger, “idet mindste kan det ikke blive værre” og så er det ligepræcis det, der sker. Det er en sang, der giver udtryk for stedet lige inden bristepunket. Med ildevarslende synths, en groowy basgang og en snerrende og udmattet vokal skaber Meat en unik blanding af dansebar pop-rock og grunge. Hvis man ikke lytter efter teksten, opdager man måske ikke sangens negative tematik, lige som med en person, der er på grænsen, skal man kigge godt efter for at se det. “How Bad Can It Get” er anden single fra Meats debut album, der udkommer til oktober.

Læs også  Dygtige ZOLA udgiver danceable single med dyb lyrik

Hvis du ikke kan vente helt til oktober, kan du varme op ved at lytte til “How Bad Can It Get” lige her:

Meat – How Bad Can It Get? from meatcopenhagen on Vimeo.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent