fbpx

Byhavens festligheder rykker indenfor

Foto: SOÉL til Bands of Tomorrows Uimodståelige // Caroline Amalie Twile

Henover sommeren, har vi kunnet nyde de ugentlige koncerter i Pumpehusets Byhave. Nu forlænger konceptet yderligere men rykker hele herlighederne indenfor.

I går var Pumpehuset ude at annoncere, at fra 1. oktober inviterer de til samme gode stemning og koncerter i Kransalen indenfor i bedste coronavenlige manér. De sammenligner det med at kombinere hyggen fra en tysk bierstube med den skønne festenergi, vi kender fra Byhavens scene. Der kommer stadig til at være et fuldt koncertprogram her til efteråret, men de udvider også med en komplet vinter-makeover, så vi kan hygge siddende med endnu flere koncerter endnu længere. Det betyder et forsvarligt siddende format med 200 siddepladser, så vi kan holde den gode afstand. Det velkendte udeområde bliver til et hyggeligt barområde, hvor man stille og roligt kan få sig en drink under varmelamperne mellem koncerterne.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 18

Vi er glade for, at vi stadig kan få vores koncertfix (med forbehold), og vi ser frem til mange gode stunder i Pumpehusets Kransal. Se programmet her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent