fbpx

FORPREMIERE: Once In Orbit leverer mystik og kant på ny musikvideo

Foto: Miguel Oliver Turner & Ilinca Daria Ostac

Once in Orbit udkom i start september med singlen “Pledge Stone” som første udspil fra et konceptalbum, der udkommer til november, og som er produceret af Sebastian Wolf (sangskriver og forsanger i Kellermensch). Singlen tager del af et filosofisk og potent ungdomsoprør, og der er ingen tvivl om, at bandet har meget på hjerte. Vi har i dag forpremiere på den mystiske musikvideo.

Once in Orbit er et rockband fra Esbjerg, der afspejler den dybe 70’er rocklyd og attitude med et twist af et teatralsk og provokerende udtryk. Sangen er et stort spørgsmålstegn til vores forbrugersamfund – og en insisteren på, at det bliver bedre end den kolde kapitalisme og enøjede religion. Heldigvis har sangen fået selskab af en musikvideo, der er lige så mystisk og reflekterende, som teksten.

For netop alle de tanker og refleksioner “Pledge Stone” omhandler, bliver i den grad afspejlet i videoen, som starter ud med et selvciterende citat omkring, at videoen ikke er en kritik mod religion – men en refleksion. Videoen rammer en øjeblikkelig spænding og mystik i takt med sangens opbygning. Videoen er et potpourri af gamle klip, men også egne optagede klip – som for eksempel en præst, der går op af kirkegulvet til sangens tekst:

// So welcome my son, the ceremony has begun //

Musikvideoen tager virkelig sangen til et højere niveau samt lytteren med ind i bandets filosofiske verden. Der er ingen tvivl om deres sans for detalje og skjulte budskaber, og vi glæder os til at se, hvad dette band byder os i fremtiden.

Se vores forpremieren på Once In Orbits mystiske musikvideo lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent