fbpx

Asthmatic Harp udsender stemningsfuld single

Foto: PR

Asthmatic Harp er i dag på gaden med folk-nummer med sin smukke krystalklare vokal og sit akustiske udtryk.

Asthmatic Harp er den glasgowbaserede singer-songwriter og komponist Hannah Fredsgaard-Jones. Hun er faktisk født i Danmark, men flyttede til London og begyndte sin musikalske karriere på musikscenen i London.

Sangerinden inviterer dig på “Five Day Forecast” ind i et smukt og behageligt folkunivers, med en akustisk guitar der leder tankerne hen mod Bon Ivers første album tilført hendes fængslende vokal, samt en tung vibrerende basklarinet og et underlæggene klaver. Et nummer hvorpå hun reflekterer over, hvorvidt vores travle liv og hverdagens stress og jag, muligvis forhindrer os i at værdsætte de små vigtige og smukke øjeblikke.

Læs også  KOM VI LØBER tager dig med på refleksionsvandring i Aarhus' gader

Hør den spritnye single herunder: