fbpx

DJØN udsender ny single

Foto: Emil Hougaard

DJØN er ude med sin anden single ’Tænker’ og følger op på sin debutsingle “Sad”, der placerer sig mellem moderne rap og fængende pop.

Den nye popdreng i klassen, DJØN, med det borgerlige navn Jonathan Engel Rousseau, er ude med sin anden single, efter førstesinglen, der fik massere af god omtale med på sin vej. Den 25 årige rapper fra København går ærligt og følsomt til værks. Den nye single “Tænker” er en kærlighedssang om at prøve at forstå hvad den anden egentlig tænker i den kærlighedsrelation man står i. DJØNs vokal er omsvøbet i et bombastisk hiphop beat med dramatiske elektroniske keys. produceret af Fredrik Lindahl (Based Boys)

Selv siger DJØN om “Tænker” »Tænker er en kærlighedssang, jeg har skrevet i ærgrelse. Den handler for mig, om ikke at sige noget, mens du står i noget specielt, men bagefter tænker, hvorfor var der ingen af os der sagde noget. Den handler også om at stå i en situation, som du ikke har kontrol over, og som udvikler sig, hvor du bare må følge med, og må nyde rejsen så længe den varer ved.«

Lyt til den nye kærlighedssang nedenfor:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent