fbpx

Norske Atari er på gaden med forførende og funky single

Foto: Truls Skram Lerø

Det nye spændende neo-soul band er ude med dugfrisk debutsingle, der virkelig er et lyt værd!

Norske Atari er ude med deres debutsingle, “Forget Me”, som er en spændende en af slagsen. Kvinteten, der er bosat i Bergen, inviterer dig ind et ambitiøst og nyskabende univers. De leder tankerne hen mod store artister som Hiatus Kaiyote og Erykah Badu.

Nummeret starter dejligt og døsigt ud med en doven, groovy basgang og fyldig klaver til at understøtte den fremragende jazzede soulstemme fra gruppens hovedvokalist Andrea Ådland. Nummeret skifter imidlertid fuldstændig karakter i omkvædet, og går over i en mere elektronisk præget soul lyd med energi og en pulserende rytme, der skaber en spændende dynamik på nummeret.

Læs også  Arcade Fire og Owen Pallett udgiver for første gang soundtracket til filmen Her

“Forget Me” er en sang om frustrationerne og konsekvenserne af et usundt og kedeligt parforhold. Lyt til det spændende og fængende nummer herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent