fbpx

Så er hardcore stjerneskudene EYES klar med endnu en fantastisk musikvideo

Foto:

Den 25. september udkommer EYES’s debutalbum `Underperformer’ men du kan høre titelnummeret i dag.

Fredag den 7. august udgav EYES den første single til deres forekommende plade og de fortsætter den samme underspillede stil på den nye single. Sangen “Underperformer” er fyldt med groovy hooks og en mere eksperimenterende lyd, der dog er mindre brutal end bandets tidligere materiale ifølge dem selv. I stedet har de valgt at fokusere mere på det punk- rockede og underspillede der går igen i både lyd, lyrik og æstetik.

Selve videoen viser bandmedlemmerne udføre forskellige hverdags ting, dog uden at gøre sig den mindste smule umage. Blandt andet en der prøver at lave mad, men brænder det på, en anden hælder for meget kaffe op i et kattekrus og en tredje forsøger at tisse, men han har selvfølgelig ikke gidet at slå toiletlåget op. Alle sammen ting, der viser mennesker, der ikke kan finde ud af det der med at være voksen, og det er vi nok mange, der kan relatere til.

Læs også  Nyt musik fra L.O.C.

Hvis du er til nivende hurtige riffs, og tung lyd kombineret med underspillet visuel humor, kan du tjekke “underperformer” ud her:

EYES – Underperformer (Official Video) from Indisciplinarian on Vimeo.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent