fbpx

Ny charmerende single fra danske Kindsight

Foto: Line Hvid

Kom og leg med på Kindsights nye single “Who Are You”.

Så er Kindsight klar med deres formidable debutsingle. “Who Are You” er en legende og luftig sang, der emmer af sommer selv om den, i følge bandet, er skrevet i januar. Tracket er sunget på engelsk, men på grund af en bevidst quirky udtale, lyder visse ord meget skandinavisk, hvilket giver en meget interessant lyd.

Sangen blev originalt kasseret af bandet selv, da de mente det bare var en dum discosang, men efter nogen justeringer, endte de alligevel med at udvælge den til deres debutsingle, og det er vi mange der, kan være glade for.

Læs også  Elsker du folk'et indie-pop og Of Monsters and Men? Så er Danny Baldurssons debutsingle måske noget for dig!

“Who Are You” er klassisk indiepop, der kan få solen til at skinne på en regnvejrsdag, og du kan høre den lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent