fbpx

DØR NR. 13 rammer hovedet på sømmet med deres nye sang “GRINER”

Foto: Valentin Kruse

Så er genrebastarderne DØR NR. 13 klar med den anden single fra deres kommende album.

Det var tilbage i april vi hørte den første single “GENFÆRD” fra DØR NR. 13s kommende selvbetitlede album og de har siden fået massiv rotation på de danske radio stationer. Både “GENFÆRD” og “GRINER” varsler om et album med masser af galgen-humor og samfunds kritik.

“GRINER” er et enormt catchy track, der med masser af energi giver lytteren lov til at synge sine frustrationer over verden ud. Med en drømmende vibe lidt hen ad The Minds of 99 og skøre tekster, er øret fanget helt fra start. Netop teksterne er interessante at dykke ned i. Ved første lyt lyder meget af det som vrøvl og volapyk, men det er lige præcis sådan DØR NR. 13 ser verden, som et sted der ikke giver mening. “GRINER” er det øjeblik hvor det hele klikker og bliver for meget, hvor den eneste mulige reaktion er at grine af, hvor forskruet det alt sammen er.

DØR NR. 13 udsender deres andet album den 16. oktober men indtil da kan du lytte til “GRINER” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent