fbpx

Oprør mod verdenssituationen på single fra MOURN

Foto: Cristian Colomer Cavallari

Den Barcelonabaserede trio befinder sig i en tilværelse fuld af frustration og væmmelse over vores planets helbred. De er nu ude med en single + video, der sætter stemningen for et par oprevet piger.

“This Feeling Is Disgusting” er titlen på singlen fra pigebandet MOURN. Titlen beskriver deres refleksion over, hvordan det er at gå rundt omkring i verden med en frugt for fremtiden tilføjet med kommentaren: »Det stinker.« Sangen er fuld af power og attitude, og selvom den kan virke sur og vred, prøver de samtidig at gøre den morsom og sjov i form af deres dertilhørende musikvideo, der blander de to modsætninger.

Læs også  Karrierekanonens fem finalister er fundet

Musikvideoen viser medlemmerne fra bandet i gruppeterapi, hvor det hele går op i kaos og leg. Med videoen vil de gerne sætte fokus på, at det er okay at have brug for hjælp med sine psykiske problemer, hvilket er et fint emne at sætte fokus på i disse dage. Både sang og video harmonerer godt, og de er nogle super seje kvinder, som heldigvis har deres fjerde album klar den 30. oktober!

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent