fbpx

Groovy single fra den fremadstormende nordmand

Foto: Akam1k3

Den unge stjerne fra Norge har med hurtige skridt fået succes i et musikunivers, der skal vise den sande person bag musikken, og med tekster om ægte følelser hun selv har gennemgået. Nu er der heldigvis endnu en sang klar fra Emma Steinbakken.

Der er ingen tvivl om, hvad Emma Steinbakken vil med sin musik. For trods sin unge alder har hun meget på hjerte og ønsker at være 100 procent ærlig. Det fik vi i den grad konstateret, da vi tidligere på året tog en snak med hende om det at have sig selv med hele vejen, have familien på sidelinjen, der får hende ned på jorden, og hvordan hun håber, at hendes tekster kan ramme de unge.

Læs også  William vil 'fortjene det'

Emma Steinbakken er nu på gaden med den spritnye single ” Sepember”, som er en lækker sammensmeltning af R&B og pop. Hun har styr på sin stil, og nummeret er virkelig godt. Teksten er fra hendes eget liv og omhandler sommerens ukomplicerede tilværelse, hvordan hverdagen kan ramme benhårdt, og at man indser, at en relation ikke fungerer, som man troede. Sangen passer perfekt til sommerens stille gang mod sin ende, og den er helt klart en lyt værd.

Lyt til “September” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent