fbpx

Palace Winter skaber positiv energi på tungt nummer

Foto: Dennis Morton

Det dansk/australske band er tilbage med anden single fra deres kommende album. Det er spirituelt og viser et interessant clash mellem det smukke og det grimme.

I dag er anden single fra Palace Winter på gaden. Singlen “Won’t Be Long” har et interessant udgangspunkt. Det handler om at være forfulgt af et genfærd, ikke at kunne tage de svære konfrontationerne op, og livets uforudsigelighed. Som forsangeren synger: “Which way is it all going to tip? Det er et meget reflekterende nummer, men på trods af det tunge tema, præsenterer det en up-beat melodi med funket synthesizer og larmende guitar riffs ala T. Rex. Netop det arrangement viser balancen mellem det smukke og det grimme, som Palace Winter mestrer.

Læs også  Højt tempo og dystert udtryk på ny single fra Bark

Gruppen udkommer med deres kommende album til oktober, og kommer heldigvis også til Danmark og spiller på deres kommende turné. Imens kan du lytte til “Won’t Be Long” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent