fbpx

Himmelrum udsender svimlende single

Foto: Malte Ivarsson

Himmelrum er ude men en ny single, der skaber et sammensurium af lydlige indtryk.

Himmelrum er en dansk kvartet og et af de nye skud på stammen i den danske musikundergrund. Nu er de ude med deres første single “Kære Blå, sender sonar!” forud for deres kommende album, der rammer gaden til oktober. Bandet spiller farverig rockmusik – en sammensmeltning af indie, post-rock, shoegaze og krautrock.

På “Kære Blå, sender sonar!” præsenterer de et virvar af lydindtryk, der kombinerer det nordiske med mere orientalske lydelementer i et lydbillede bestående af guitar, trompet, trommer og synths samt de dansksprogede vokaler.

Læs også  Kirco sender dejlige fredagsvibes ud med deres festlige debut "Culazo"

Himmelrum skulle have spillet på Roskilde Festival i år, men kan opleves live til UHØRT Festival lørdag den 5. september og til albumrelease-koncert på Alice CPH den 9. oktober.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent