fbpx

FORPREMIERE: LeJit krænger sit hjerte ud på singlen “Better Without You”

Foto: Jonas Henriksen

Den unge stjerne lader sig inspirere af sine egne oplevelser om at gå fra en person, man holder af og at skulle komme over på den anden side. Netop dét har været kilden til den spritnye single vi har forpremiere på, som tager dig med på en kærligheds-rutjsebanetur.

Kunstneren LeJit, som kun er de 18 år, har allerede haft stor succes med sit debutnummer, og vi har førhen omtalt ham som det nye hiphop stjerneskud. På sit seneste udspil “Better Without You” balancere han mellem op- og nedture med en ekskæreste, og singlen er et super godt bud på den perfekte breakup-sang. LeJit blander R&B/pop med tunge trap beats, hvor den nye single læner sig gevaldigt op af det sidste. Hans vokal kan fortrylle ethvert teenagepige-hjerte, og lyrikken i “Better Without You” er noget, de fleste kan relaterer til. Han mestrer denne ulykkelige kærligheds-sang godt, og der er ingen tvivl omkring hans ærlighed i dette nummer.

Du kan allerede lytte til LeJits nye single her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent