fbpx

Pil rammer plet med sin nye single “Gulvet”

Foto: Natasha Penaguiao

Så er Pil ude med en ny sang om skæve følelser, der normalt ikke bliver bragt frem i lyset.

Med Medina som stor inspirations kilde, er Pil fortsat en kunstner, man skal holde øje med. Hun har fra starten sat sine egne regler og taget hånd om sin karriere. I 2019 deltog hun i Spotifys netværksmiddag under initiativet Equalizer Project, som sætter fokus på kvindelige artister, sangskrivere og producere. Desuden har hun modtaget et arbejdslegat fra StatensKunstfond til at skrive sange om ensomhed.

“Gulvet” handler om at stå på dansegulvet omgivet af menesker, men alligevel føle sig helt alene. Musikken omkring en bliver bare højere og højere, men man har mest af alt bare lyst til at slippe væk. Den følelsesmæssige distance bliver virkelig sat i kontrast til den fysiske nærhed, der normalt er at finde på dansegulvet.

Læs også  Sara Jevo debuterer med sommerlig nostalgi

Pil spiller på UHØRT Festival den 3 september, men hvis du ikke kan vente så længde, kan du høre hendes nye single her.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent