fbpx

Ny single ude fra stjerneskuddet Gameboy_98

Foto: Pelle Johansen

Tag med på kør-selv sommerferie på Gameboy_98s nye single “Korsika” og genoplev dine barndoms minder.

Efter Gameboy_98 blev udnævnt til Månedens Kanon på P3, har han stormet frem på den danske scene med sin finurlige og helt unikke lyd. Han er af mange blevet kaldt den danske King Krule, og det er nemt at se hvorfor i hans besynderlige, nærmest drævende sangstil og eksperimenterende lydbillede.

“Korsika” beskriver de sommerferier vi tog på som børn, med utroligt specifikke detaljer som man skulle tro var en unik oplevelse men som vi nok alle sammen kan genkende, som følelsen af at sidde i en brandvarm lejebil der har stået i solen hele dagen. Lige som at den slags ferier altid var en fin balance mellem behag og ubehag, holder “Korsika” os lige på den hårfine grænse mellem ro og uro.

Læs også  Multiinstrumentalist, Youtuber og snart udgivende artist - mimi bay gør det igen

Det er ikke til at vide hvad man skal vente sig af en kunster som Gameboy_98 men indtil videre kan du lytte til hans nyeste single “Korsika” her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent