fbpx

THYLA præsenterer den drømmende og rå single “Fade”

Foto: Phoebe Fox

Tænk tilbage til start nullerne, kunstnere som Kelly Clarkson og Avril Lavigne er det helt store. THYLA giver på mange måder den samme vibe.

THYLA er på mange måder teenage pop-rocken fra starten af årtusindet, der er kommet til 2020. Det britisk baserede band udgav tidligere på året deres debut, EP Everything at Once, der blev taget utroligt godt imod af anmeldere så vidt som lyttere.

“Fade” handler i høj grad om følelsesmæssig omvæltning i forbindelse med sygdom i familien, det ulykkelige og trivielle ved almindelige dagjobs og vanskelighederne ved at navigere i den stadigt tilstedeværende angst ved at leve i moderne tid. Alt sammen pakket ind i rå melodier og bløde synths.

Det bliver spændende at se, hvad THYLA har i vente til os, men indtil videre kan du lytte til deres seneste single “Fade” her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent