fbpx

En grå sommerhimmel fungerer bedst til stemningsfuld rooftop session fra Under The Oak Tree

Foto: Kristina Pedersen

Den danske indie kvintet Under The Oak Tree, har i dag præmiere på en sort/hvid live session der indkapsler atmosfæren af deres rå lyd og attitude.

Gruppen Under The Oak Tree startede i nogle øvelokaler i Roskilde, hvor de sammen fandt frem til deres helt egen lyd, som senere skabte den roste EP “‘The Dog Is Dead And The Wife Is Gone’’ fra 2019 hvor de også har fundet nummeret til deres live session “Dont Stare Into The Sun”. Forsanger Johanna Nielsen, som endda er tidligere kursist fra Innovative Artist Academy, fortæller om sangen:

– ” Don’t Stare Into The Sun’’ er en personlig sang der beskriver konsekvenserne af at forblive i et dårligt forhold. Det svarer sig til at kigge ind i solen. Man ved at man ikke skal kigge på den, for den blænder ens øjne. Det samme gør et usundt forhold når man vender tilbage til den”.

Rooftop sessionen er optaget på et rækkehus tag på Amager, hvor bas og backbeat, samt de flere lag af vokal smelter fint sammen med deres bandattitude.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent